Notícies

"Avui hi som", un homenatge a la ràdio des del Teatre de Ponent

La temporada passada ja vam unir esforços i el resultat va ser tot un èxit. Per això, el Teatre de Ponent i Ràdio Granollers hem tornat a treballar conjuntament per oferir al públic una nova edició de l'espectacle Avui hi som. Experiència semblant a un programa de ràdio

Es tracta d'un homenatge a la ràdio, amb l'estètica i la forma dels primers temps, on s'hi poden trobar acudits, música, filosofia sobre la vida... Un equip d'actors professionals de la companyia Radioman, amb Joaquin Daniel al capdavant, dos locutors, una cantant i una pianista portaran la veu cantant de l'espectacle i donaran peu a les persones seleccionades al càsting que es va fer l'11 de juny. En funció del que aquestes persones van proposar aleshores s'ha elaborat un espectacle amb temàtica diferent per a cada dijous:

  • DIJOUS, 7 DE JULIOL: L'altre costat de la realitat amb la participació de Maite Mompart, Paco Asensio i Quintin Valiente.
  • DIJOUS, 14 DE JULIOL: Barrilejant! Un homenatge a Joan Barril amb la participació del grup Para bé l'orella, Dora Agudo i Marta Shanti.
  • DIJOUS, 21 DE JULIOL: Amor de parella 3.0 amb la participació d'Eva Mateos, Mateu Boldú i Jofre Dodero, la companyia de teatre Cinqueme Rouge, Albert de la Cerda, SErgi Salicrú i Laia Campama.

Podreu veure l'espectacle els dies 7, 14 i 21 de juliol, a les 21 hores, al Teatre de Ponent. El dia següent, els divendres 8, 15 i 22 de juliol, a les 19 hores, podreu escoltar l'espectacle sense cap tipus d'edició a Ràdio Granollers.

Podeu comprar les entrades, a un preu de 6 euros, per internet a www.teatredeponent.com i www.granollers.cat/escenagran; a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers, de dimecres a divendres, de 17.30 a 20 hores fins al 8 de juliol i a la taquilla del Teatre de Ponent  una hora abans de l'inici de l'espectacle.