Project Fantasy

Project Fantasy

Un programa que gira al voltant del còmic, els videojocs i la música metal

Project Fantasy va néixer com un programa dedicat al món del còmic i els jocs de rol. Al llarg dels anys, però, els diferents equips que han passat per Ràdio Granollers han anat definint els continguts fins a convertir el còmic, els videojocs i la música en el seu eix vertebrador.

 

El presentador i responsable del programa és Albert Rozas, que compta amb un equip format per Mario González, Jesús Atalaya (Suso), Víctor Melgarejo, David Coppola, Bernardo Marcos, Diego Pichardo i Josep Soley.

 

Entre tot l'equip es reparteixen les diferents seccions del programa. N'hi ha tres dedicades al còmic: Manga, còmic americà, i còmic europeu i alternatiu. Els videojocs centren una altra de les seccions i la música metal les dues últimes, on l'equip fa un repàs per les notícies d'aquest estil des d'un punt de vista humorístic. Tal i com ells mateixos defineixen "Project Fantasy desbudella amb humor l'actualitat del món del còmic, els videojocs i el metal".

 

Les novetats i recomanacions sobre dibuixants, videojocs i música es complementen amb entrevistes. L'equip de Project Fantasy ha parlat amb Jim Lee i Mark Waid, dos dibuixants de renom de la indústria dels superherois, així com amb Jeff Smith, un altre dels artistes més guardonats del món.

 

Project Fantasy s'emet en directe cada dimecres, de 21.00 a 22.00 hores. Podeu contactar amb el programa a través de la xarxa escrivint un correu electrònic a projectfantasyradio@gmail.com o buscant el grup Project Fantasy Radio al facebook. També podeu contactar en directe trucant al telèfon 93 860 07 50, tots els dimecres al vespre.